SOFTAR MEST

jahapp, då har ja haft min första körlektion idag då och det gick väl bra. jag är iallafall nöjd och har nästa på fredag, wihooo. i skolan så håller vi på med en cabarré för 3:orna, så de händer inte så mycket annat i skolan vilket är soft. nu ska ja dra en fika, kaffe och kladdkaka med mammi & pappi.


JEFFREY CAMPBELL


mums säger ja bara, ja vill ha de här skorna!

PARTAJ


igår kväll så var de partaj hemma hos ellen noren som hade fyllt 18, jag och ellen var först hemma hos mig för lite fix sedan drog vi till ellen. det var en riktigt trevligt kväll och ja kom hem vid halv två och efter ungefär en kvart fick jag nattbesök av kevin och pontus. nu sitter jag här och ska snart går till mormor och fira morsdag. får se vad som händer senare idag. hörs!


TORSDAG

har nyss gjort två feta historia uppgifter, skönt att de är borta nu och att jag aldrig mer i hela mitt liv ska ha historia känns hur skönt som helst att kunna säga sådär. nu ska ja snart ta tag i matte boken, men först ska ja cykla ner till ellen och hämta den, äckel matte.


BRÄNNBOLL








igårkväll så spela ja brännboll med klassen och 2cd, vart inte alls mycket brännboll men mycket mygg och chill.

SUMMERFEELINGS


weheartit.com

GODNATT

jag har det tomt ligger ingen Pontus brevid mig, usch tycker inte om att sova utan honom . inatt ska ja drömma om mattematik , ska nämligen ha nationella i morgon så tänkte drömma och bli lite smart så jag är taggad tills i morgon . godnatt

MONDAY

sitter hemma och gör inte ett skit, har så galet mycket plugg att ja inte ens vet vart jag ska börja. inte nog med de så var jag inte i skolan idag för ja tänkte att jag kunde plugga hemma men de gick ju sisådär. idag är det min lilla lillebrors födelsedag hela 17år blir han, inte illa! ska firas med mat & fika.


SÖNDAG

vilken härlig dag solen skiner men de blåser fruktansvärt mycket ute vilket är ett litet minus. mamma och ja ska övningsköra till pontus sen, så då blir ja kvar där inatt. min lillebror fyller även i morgon så måste ta ut lite pengar som han ska få.


BRÄNNBOLL

håller på att fixa mig lite, för att sedan höra med maja om vi ska ner till vidåker och kolla på när lite pojks spelar brännboll. låter kanske inte kalas kul men de kan de säkert bli.

majsan <3

FRIDAY IM IN LOVE

snart ska ja bege mig mot skolan, börjar inte förens klockan tolv och bussen går elva ganska så soft faktiskt. matteprov står på schemat känns inte direkt så party. ikväll vet ja inte riktigt vad som händer, hoppas på något kul!

18 MAJ


känner mig så sjukt tråkig, sitter bara och pluggar och inte blir de bättre för att man gör de. ska göra kycklingsallad ikväll och plugga ännu mer, det är typ så mina dagar ser ut! skönt att det snart är slut på skolan.

BLACK & YELLOW

jahaja, idag äre onsdag och ja har gått och blitt sjukt har galet ont i halsen och är snuvig. inatt har jag iallafall sovit hos min fina kusin. nu ska ja börja ta tag i lite plugg, känns som det är dags nu när ja latat sen jag kom hem vid tolv.


SÅDÄRJA


kate moss är så snygg, nu ska ja be mamma slinga min utväxt. hoppas på ett bra resultat

LÖÖRDAG

ja vill slinga håret, eller iallafall färga utväxten det skulle verkligen behövas för mitt hår ser så tråkigt ut nu! ja vill även att spotify ska bli som förut alla mina bra låtar kan ja inte lyssna på och de suger! slänger in två bilder på två filurer.


VEM DANCAR KUDURO

igår var det rebeccas dag, och vi började hemma hos henne med fika, tårta, tacopaj, och massa gott! sen började vi fixa oss för att dra till kristin för förkrök sen drog vi in till harrys vid elva, jag hade galet kul, vilken kväll! nu sitter jag hemma och lyssnar på musik, vill hitta på något kul så får se vad kvällen bjuder på.




2011 05 12

just nu så sitter jag hemma hos pontus, vi har ätit tacos och rivit lite tapet. senare så ska vi kolla på big brother har inte kollat på hela veckan så känns dags nu. förut idag så drog jag en fika med ellen och kristin det var mmys, var även på banken med mamma och fixade lite grejs sen så övningskörde jag hem från stan och det gick galant,

EN LISTA..

Just nu tänker jag på - om ja ska duscha eller inte.
När jag vaknar på morgonen - är jag toktrött eller jätte morgonpigg.
Min mobiltelefon - är min kompis
Imorgon ska jag - fira min rebecca som fyller 18!
Ikväll ska jag -  mysa med pontus
När jag bakar gör jag alltid - chokladbollar eller chokladrutor
Sist jag grät - var i fredags när ja klämde fingret i vedklyven
Kärlek är - fint
I somras var jag - glad & brun
Jag pratar - rätt så gnälligt
Jag lyssnar på - muuusik & när någon pratar
Jag är sämst på - att skriva uppsatser och att spara pengar
Jag är bäst på - att göra pinsamma saker
Den bästa känslan - när man är riktigt glad och allting känns för jäkla bra
Jag är rädd för - att dör, mörker, läskiga människor.
När jag lagar mat - så gör någon annan det åt mig.
Jag blir störd på - människor som skryter och alltid ska ha rätt
Jag vill ha - sommarlov, körkort & massor av pengar!

SOLHÄNG

snart drar jag iväg till vingåker för att möta upp rebecca & maja på joans och redan dra till solhörnan för lite solning. ganska så sooooft faktiskt

FAVORITER

klippte sönder ett par jeans som jag fått av malin för jätte länge sen, och de har helt klart blivit ett par favorit shorts och de kommer användas mycket i sommar. ska övningköra till vingåker sen med mammi, sen ikväll blir de plugg och mys med pontus.

TISDAG




såhär ser min tisdag ut, har på mig min nya jumpsuit eller ny och ny fick den när jag fyllde år men den är riktigt skön och enkel. lyssnar på boten anna och har kommit på att tisdag låter fult och ser konstigt ut, längtar redan till helgen.

HÄR ÄR DE SOOOL

steker i solen, smoothie, olja, hårinpackning ja har de gött!

så himla härligt med solen, jag älskar solen! var bara i skolan en lite stund gjorde ett prov sedan drog ja hem vid tolv för att steeeka. ikväll blir det lite hemmaspa har hårinpackning i nu som ska få sitta i hela kvällen och sedan ska ja ha lite ansiktsmask, hörs

LITE UPPDATERING

var ett tag sen ja skrev här, men har inte haft tid. jag har pluggat, hängt med pontus, chillat, och igår var ja med min kusin emma vi fixade oss och jag övningskörde till vingåker så var vi hos cilla och drack lite vin. har även köpt två nya bikinisar från hm jätte söta var de. kvällen bjuder på grill & vin kväll hos finaste maja.



4 MAJ

inatt kommer min älskling hem, ska bli så skönt & i morgon kan ja äntligen sova i världens bästa famn.


SNYGGT


MIN TWIN


vad har hänt med vädret ? sol, ösregn, snö? de kan nog inte riktigt bestämma sig. just nu så hatar ja spotify den tar ju bort mina låtar om ja lyssna på de mer en fem gånger, suger. ikväll kommer iallafall min fina rebecca hit skedning, mys & god mat står på menyn.

LIKE A SNAKE

blev inge rida för mig, kände att vädret inte var på min sida men nu när ja tittar ut är de sol de känns lite träligt.. ja har iallafall sovit två timmar på soffan och det var välbehövligt kan ja säga, ska ta tag i lite mera plugg nu och sen även dra en fika med min pappa. höörs!

2 MAJ

åkte hem tidigare från skolan för att plugga, och ja har redan gjort klart en grej känns bra. senare ska ja ta bussen till maja och sen drar vi till rebecca för en ridtur. vi har blivit värsta rid flickorna och de är galet kul .

LOOKBOOK.NU



lite sommar inspriation

3 NYA


TYNGASTE

igår hade ja en riktig fet valborg med fina flickor, kvällen började med fix och käk hos maja senare drog vi in till stan på en fest. hade kalas kul hela kvällen. tack för det.



RSS 2.0