GRILLNING

nu äre snart dags för grillning hemma hos mig gött, ja älskar grillat finns inget bättre! snackade med pege för en stund sen han hade de bra i turkiet men de regnade, de va skönt att få höra hans röst nu när ja ska vara utom honom i en vecka.



CANDY

letade nyss lite sommarkläder i min garderob och hittade ett par jeans som ja klippt till shorts och aldrig använt, men de satt som smäck. sitter här och gör ingenting ska nog snart skriva klart min cancergrej, som ska vara inne i morgon så bäst ja lägger på ett kål för i morgon ska ja ägna min tid åt finaste rebecca, vi ska käka på joans, sola, rida och bara mysa.


ONSDAG

min mage är trasig, den gör jätte ont fick åka hem från skolan idag och bara softa somnade i två timmar på soffan så ja antar att något inte är som de ska har även jätte ont i huvudet. just nu sitter jag och försöker plugga lite ska skriva en upssats om cancer och en om ergonomi vet inte ens va ergonomi är men de blir säkert kalas. min pontus åker till turkiet idag ja är galet avundsjuk vill oxå följa med, kommer sakna honom jätte mycket. hörs


SNOBBEN & SHAGGY

idag har ja hängt hos mormor, min moster är där med deras två hundvalpar snobben och shaggy jätte söta små tjockisar. har legat ute i solen med min kusin och valparna, jätte mysigt. kom hem nyss och ikväll blire kalkon här hemma och äppelpaj hos mormor. livet är allt bra




FREDAG KVÄLL

nu ska ja snart gå till bussen för att dra till atonåhlund där det är lite folk, blir säkert trevligt. sover hos pontusen och imorgon ska vi på påsk middag hos pontus moster.

KÄR I EN CHIHUAHUA

vilka underbara dagar ja haft hela de här lovet! igår hängde ja med pontus, vi gick till vidåker och spela fotboll och då var zebbe där med sin nya valp en chihuahua/pappilon ja blev tok kär i den, så himla söt. min kväll bjuder på grillning med mamma & pappa sen får ja se om ja stannar hemma eller drar till vingåker igen. 
 

FETT MED SOFT

idag har vart en riktig hemma dag och de har vart hur soooft som helst. har övningskört med mamma och gjort några körkorts tester på Internet. i morgon hoppas ja på en solig dag och mat på joans, hoppas även att min förkyldning försvunnit . fick även hem lite kläder från hm idag, greeeat!

20 APRIL

idag är de ingen sol framme tråkig, ja som hade tänkt sola idag. jag har blivit jätte förkyld och har ont i halsen, så ikväll blir de att bara vara hemma ska nog gå till mormor snart för lite fika.


GRILLMYS



de senaste dagarna har bestått av fett mycket grillande och de har vartit hur mysigt som helst. har även blivit lite solbränd. idag har ja solat och vart på factory med pontus, nu ikväll har ja hängt hemma hos ellen med anki oxå.

-.-

 nu har ja och mamma övningskört, nöjdare tjej kan man ju leta efter. gick så bra! i morgon äre ja som ringer och bokar körlektioner! nu ska ja ta något och äta sedan dra till vingåker.


SUNNY SUNDAY


precis som rubriken säger, solig söndag och ja är hur glad som helst för de känns som sommaren verkligen är på g. igår var ja hemma hos pontus med jacob och antonp vi grillade och kollade film, chill kväll. idag ska ja bara njuta av vädret.
puss på min fina rebecca <3

ROLLING IN THE DEEP

gårdagen började bra men slutade rätt trist. ja hade jätte trevligt hemma hos mig innan, sen drog vi in till stan och typ bara gick runt så det var inte de roligaste. fick en klocka av maja & elin, galet fin sen fick jag bh och trosor av rebecca och trosor av ellen, jätte fint allting. så fina vänner jag har! snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite sen dra till vingåker för mys med finaste pontusen. HÖRS



SNYGGA BRUDAR

hade en jätte bra födelsedag i onsdags, fick massa fina saker och en system kamera. galet kul. så har tagit massor av bilder som kanske kommer upp här i bloggen. ikväll kommer de lite snygga brudar till mig, vi ska äta tacos, dricka vin och så får vi se om vi drar någon annanstans. hoppas på en kalas kväll.


12 APRIL



jag softar loss med massor av plugg samhällskunskap dit och historia hit. min sista dag som sjuttonåring idag, för i morgon är det min dag, om ja längtar!

JAG VILL HA LÅNGT HÅR

weheartit.com

MYS

just nu så sitter ja hemma hos min pontus, vi kollar på tv och softar loss. skönt att sova i min älsklings famn inatt där trivs ja allra mest! annars har ja haft en ganska tråkig dag i skolan men har vart underart väder ute sort plus på det. hörs

BURN AFTER READING

hade lite hemmaspa förut med hårinpackning och ansiktsmask, alltid lika skönt att ta hand om sig själv ibland. just nu kollar ja på burn after reading som går på fyran, känner att de kommer bli en tidig kväll så natti.

SÖNDAG

sitter hemma och kollar på teve med mamma, vi har vart ute och övningskört två gånger idag gick riktigt bra. har inte hänt så mycket idag annars, men helgen har vart kanon. på fredagen vart de förkrök hos maja med lite brudar senare drog vi vidare till patrik det var helt okej där, mycket blandat folk. lördagen så va ja med pontus sen bestämde vi att vi skulle grilla så vi drog hem till honom så hängde kevin, tom, linn och kristin på så det blev en hel del prat och sånt, trevligt. 


BIKINI

ja söker ny bikini, såg de här bikinisarna från bikbok och den orange är riktigt söt tycker jag. hittade även några söta från hm idag på stan så får ta med mamma dit i morgon och se om jag lyckas få hem någon.


JORDGUBBAR

mamma och ja var och handlade förut så då köpte vi jordgubbar, det var jätte gott och nu längtar ja ännu mer till sommaren. nu ska vi iallafall snart ut och övningsköra. igår så köpte ja ett torrschampoo de verkar jätte bra och det luktar kokos köpte även en hårinpackning som oxå verkar bra. de va allt, hörs




5/4

tog en sovmorgon i morse så ja kom till skolan vid tio skönt, efter skolan kom emma till mig vi har fikat, målat naglarna men de såg ut som skit så det tog vi bort. tänkte dra mig ut på en promenad med såg att det regnade ute så det blev inget, mamma hämtade ut mitt paket från hm idag fanns mycket fint där i.


4 APRIL

helgen har vart kanon, fredagen tillbringade jag på joans med rebecca pg tom antonå antonk vi käkade och skrattade en hel del. kvällen slutade rätt tidigt för mig och rebecca som drog hem och drack smoothie. på lördagen var jag hos rebecca vi red sen åkte vi hem till maja där nin, ellen och maja var. vi grillade, snackade skit sedan drog vi ner till joans en snabbis.

idag har de inte hänt ett dugg, ja är så trött på skolan har nyss skickat in tre inlämningsuppgifter men håller fortfarande på med den jobbigaste så det är vad jag ska göra idag, har även prov i morgon som måste pluggas på. snart kommer pappa hem med en stor fet pizza till mig kalas. gjorde en hemmagjord hårinpackning förut med ägg, olivolja och avokado luktade inte allf för gott men hoppas på bra resultat.



F-F-FREDAG

igår sov ja hos pg, somnade runt tio och har snackat i sömnen om tatueringar vilket inte är så konstigt eftersom ja kollat på tatueringar hela veckan är så sjuukt sugen på att göra en, men vet inte vad ja vill göra. var lediga idag så vaknade vid tolv och åkte hem halv två. nu sitter jag hemma och ska snart göra en smoothie och plugga lite. kvällen bjuder på tacobuffe på nivå och mys med rebecca, låter kalas.


RSS 2.0