22.12

hej hej , tröttnade på min och majas fylleblogg så linnea fick snygga till den lite. tycker att den blev kalas, enkel och snygg! fick en parfym och kinderägg choklad av mamma och pappa när de kom hem från åland i tisdags.
har inte hänt så mycket idag har jobbat, träffat emma, lekt underhökens vingar kom med min lilla kusin och hennes kompis.
skulle skicka efter ett par skor från nelly men såklart va de slut i min storlek.. typiskt.
datan är sönder och ja skriver från pappas laptop därför blire inga bilder tråkit ja vet, har inga kläder att ha på mig i morgon på saras 18-årsdag .
saknar rebecca & maja!

Neeeeeew

Hej Louise! Hoppas att du blev nogorlunda nöjd med designen? Annars får du skriva och såå!! Hiih :)

Linnéa gästbloggar

Jag fixar designen imorgon, jag är trött och blir sur när jag gör fel.. Hoppas det är okej :$ min blogg hittar ni på http://lhansen.blogg.se!

pengar rullar in

det är tisdag jag är ledig & har fått min lööön, kalas! spenderar dagen hemma och hos mormor, väntar på min mamma och pappa som kommer hem från åland ikväll, hoppas att de har tänkt på mig och köpt nått!

sömnparalys ?

Slutade kl kvart i ett idag, kom hem och var jätte trött så somnade en stund. Vaknade sedan i panik och kunde inte öppna mina ögon eller röra min kropp , jag hörde att de ringde men kunde inte svara kunde knappt andas . Sen iallafall vaknade jag "på riktigt" och kunde röra mig. Ja sökte på Internet på det här och hittade något som hette sömnparalys att man är så trött så att när man är i djupaste sömnen vaknar hjärnan men inte kroppen den blir som förlamad, hittade massa som haft likadant . Jag är jätte rädd för att somna nu! Är de någon mer som haft de ,? Var sjukt läskigt .

jahaja

var ett tag sen ja skrev här nu, har haft annat och göra.
har fått ett par hunter stövlar av min faster för ett tag sen och idag fick ja ett par strumpor att ha i av mamma.
i morgon ska ja ha körlektion och börja måla om på mitt rum äntligen, vitt ska de bli.
nu längtar ja till min lööööön kommer.
 

kvällsdopp

igår kväll så bestämde ja och ellen oss för att cykla ner till sjögöle och ta ett kvällsdopp, eftersom att vi inte har setts på ett bra tag så blev de en hel del snack och hon sov även hos mig. i morse var de jobb som gällde igen jobbigt efter två dagars ledighet men nu ska ja jobba hela helgen. bjussar på två bilder


måndag 4 juli

slutade klockan ett idag, kändes galet skönt att sluta tidigt och bara chilla med pontus på eftermiddagen.
Nu sitter jag hemma och har nyss ätit gös, ska snart åka ut på sjön med pappa och
kolla kräftburarna som han slängde i igår. i morgon ska ja till körskolan för körlektion och lite teori.


twinniieee

idag åker min fina twiniis ifrån mig hon ska t london och frankrike och vara borta i 7 veckor. suuuuger!
jag själv sitter hemma och väntar på fika ska bli jordgubbstårta och kaffee, efter de drar ja och jobbar. hörs

tattoologist


när jag fått mina sommarjobbspengar så ska en tatuering göras, jag vet inte vad eller vart men ja ska ha en iallafall. fett najs.

lööördag



slänger in två bilder sen i onsdags när vi åkte flotte. galet kul var det vi badade, solade och hade det bara grymt bra ute på sjön. igår blev det lite fiske hemma hos mig sen på kvällen hängde vi hos dennis och på joans.
idag äre löööördag och ja venne vad som händer ska in till min faster och kolla på hennes barn sen ikväll får ja se va som händer.

RSS 2.0