+

hann springa en runda på hm innan idrottlektionen började, fick med mig lite blusar, ny bh och ett par trosor hem. idrottslektionen slutade med en blödande navel = livrädd lollo. saltlösning badar naveln i nu.
jaja nog om de, igår blev ja av med min äckligt svarta utväxt i mitt blonda långa hår. fick även en nyans beighare ton i håret. Som vanligt ville Vera min frisör testa lite, så hon testa något som hon aldrig hade gjort och jag blev jätte nöjd!
nu ska ja snart fixa i ordning mig och kila ner till ellen för sedan skaka ruuuumpa hos den där harry ikväll.
ha en bra kvällllll

TJUGOÅTTA

jahapp nu såhär på kvällskvisten blev de mys med smörgås och oboy med mina päron även lite tvtittande. Annars har inte dagen haft något att bjuda på, ja längtar till morgondagen och dagen efter morgondagen.
måste snart dra till norrköping igen för att köpa den här superhårinpackningen, kan rekommendera den för de som har torrt hår. Mitt hår har blivit mycket bättre sen ja börja använda den och ja tror faktiskt de har blitt lite längre.

dagens facelook


yeeeesmän

nu har min sista lön kommit, fett av mig som jobbade så mycket i somras.

24 september

tjena, idag har ja hängt med ellen vi har vart nere vid sjön och tagit lite pics. bjuder på de bilderna som blev seriös eftersom att en heldel blev oseriösa.

lööördag

de är lördag jao, och ja ska till mormis och käka smörgåstårta för att i morgon är de mormorsdag och de firas idag istället. senare idag ska ja hänga med ellen ute i naturen.

studentkryssning

wiiiihooooo nu är studentkryssningen bokad med ett gäng sköna brudar känns för jäkla kul, nu vill ja bara ha april.
va har hänt idag ? joo ja har haft prov i diabetes hoppas på bra resultat annars lite tråkit! ja har sovit bot min dag och är fortfarande lika trött, snuvig och hostig. väntar på att mamma kommer hem och bjuder på varmamackor med kantarellstuvning och en film på de, en väldans mysig onsdags kväll väntar. ses när vi råkas.

20 september

jag har lyckats i år igen. fick hem mina skolfoto bilder idag och ja kan säga att de va de värsta jag sett, att ja alltid ska se så jäkla konstig ut på de. bra jobbat lollo bara att skicka tillbaka de igen.

lite lookbook.nu


MONDAY 19/9

har haft studiedag idag vilket innebär att ja bara har vart hemma idag, hur skönt som helst med lång helg. har inte gjort något speciellt kollat på film och lite så, nu ska ja ta tag i lite plugg. ska ha prov i diabetes på onsdag så känns som de är dags att börja plugga till de.

Yesterday

gårdagen bjöd på harrys & goda drinkar

onda hals

igår så bestämde ja anna och ellen att vi skulle ha myskväll och så blev det oxå. vi lagade god mat, titta på tv och sov hos ellen. i morse när alla tre vaknade så hade alla fått ont i halsen finns inge värre än att ha ont i halsen, blää!

stackars söndag, hatad av alla

idag va de då söndag, har inte hänt så mycket har mest degat. ellen kom till mig vid halv sex, och jävlar va brun hon var inte så konstigt kanske när hon vart i kroatien i en vecka men endå. vi har bara legat i sängen och snacka, druckit lite kaffe och bara myst. i morgon drar skolan igång igen, längtar inte alls!

det är fredag

sådärja nu sitter piercingen där den ska, gjorde inte så ont som ja trodde att de skulle göra.
hängt med emma idag gick hem till henne efter skolan, sen följde hon och sara med mig till hud och hår.
nu sitter jag hemma i min ensamhet och undrar va som händer?

8/9

sitter och tittar på sista minuten resor med mamma, har hittat en hel del bra och billiga i turkiet eller spanien.
vill så gärna åka någonstans, och bli lite brun!

.....

trött på mig själv, har nog gjort världens största misstag.
ligger hemma och kollar på bonde söker fru roligare än så blir de nog inte.

norrköping

var i norrköping i fredags med några vänner från klassen, fick med mig en hel del hem de som är på bilderna plus lite tröjor och sådant.
på kvällen åt ja tacos, drack öl och spela skippo med antonå & pege mysspys.
somna runt elva och var helt död!

mina små


två nya kompisar

passade på att hämta mina skor från åkes skor efter skolan idag, för jäkla sköna. värda varenda öre!

ny månad & nya möjligheter

idag är de då första spetember och ja hänger i skolan med fina vänner, ska snart börja med ett nytt ämne som inte verkar allt för kul. ikväll åker min mamma och pappa till spanien vilket betyder att jag min broder har huset för oss själva. hur sköööönt!

RSS 2.0