i follow rivers

jag är glad i min nya skjorta, syns inte på bilden dock!
för övrigt så har jag tagit skolfoto idag och som viktor skrev så hade ja en snygg frilla skämt åsido såg ut som vanligt.
har även bokat klipp & färg tid , men det fanns inga tider förens om en månad kul? min enorma
utväxt kommer bli värre, får väl stå ut.

Viktor is gästbloggarN

Sha sha bloggen! Viktor Andersson gör ett gäst inlägg i Lollos blogg! Vi håller på att jobba med vårat projektarbete, helt underbart strålande roligt vi har det här i skolan med våra Mac's också! Allt flyter bättre när man har en egen dator. Vi facebookar, kollar SvtPlay, facebookar lite till. Lollo har lovat mig ett stycke tuggummi att tugga på senare. Brillant! Hon är såååå snäll som lover en sådan sak! Lollo fixa till sitt hår jätte fint i dag till skolfotografin, men nu har Anna sprungit vilse så jag ska traske efter henne och se om jag hittar henne, HÖRS OCH SES!

20.29

tjohej bloggen, idag har ja chillat på körskolan med ellen. de gick väl sisådär sen gick vi en stund på stan och ja hittade lite kläder som ja kanske får lust att visa här i morgon. efter de gick vi till sultans och tog varsin räksmörgås.
nu sitter ja hemma hos pontus, slänger in en bild som vi tog alldeless nyss faktiskt!

lite helg

jaha igår var ja hemma hos anki med ett gäng brudar, där bjöds de på tacos och "jag har aldrig" leken. det var MYCKET trevligt så länge de varade eftersom att alla drog hem klockan tio.
idag har ja käkat på joans med lite pojkar, vilket resulterade till jätte ont i magen.
slänger upp två bilder från igår då ja hade tänkt haft på mig majas lila linne men tog en vit klänning istället eftersom att det var sommarvärme ute.

-----------------------

du är mitt alltTORSDAG 25/8

idag har jag och mina klasskamrater fått varsinn mac, om vi var glada! Efter två år med världens segaste och fetaste datorer i datasalen har vi nu macar.

tårtkalas

gårdagen bjöd på tårtkalas hemma hos majsan som fyllde 17 år. det var jätte trevligt, och hon fick en massa fina presenter av flickorna som var där.

Ikväll kommer rebecca hit, vi ska käka lite kräftor och mysaaa låter greeeeat .
bjussar på en gammal bild på mig och maja.


14 augusti

igår spenderade ja kvällen på harrys tillsammans med adam, sara och lina. hade sjukt kul vilken kväll dansade så att svetten rann. drack massa goda drinkar. sov över hos sara inatt kom hem vid tre då badade vi badkar, myspys.
nu sitter ja hemma och dricker kaffe ska snart dra till vingåker för mys med min älskling som varit borta hela helgen. kalas!


nelly.com

ohyeees, nu när ja titta in på nelly.com hade skorna som ja tittat på i flera veckor äntligen kommit in i min storlek, så nu äre bara att vänta tills de kommer hem t mig. puss på de!

lite nytt

var i norrköping i fredags fick med mig ett och annat hem bla ett par höga jeans shorts från hm.
jag som har letat hela sommaren efter ett par höga shorts och nu har ja äntligen hittat ett par som är mina! glaaad tjej, i morgon börjar ja jobba igen känns tungt efter fyra dagars ledigt, ska ni veta!

kräftskiva

gårdagen bjöd på kräftskiva hemma hos pontus som matthias och cilla hade fixat, jätte trevlig kväll!

RSS 2.0