im black and white


jahap så har ja slitit en dag till på jobbet är lite smått avundsjuk på endel av mina vänner som är på peace and love. Börjar undra varför jag är kvar här hemma, när jag så gärna ville åka dit men lika bra kan jobba som tusan och dra en resa till något kul land kankse? låter fint.
Imorgon ska ja åka flotte genom hela sveriges sjöar, de ni.

MIDSUMMER


nu är midsommar helgen slut och ja har haft för jäkla kul har tillbringat både fredagen och lördagen i brevens med fina vänner. slänger in två bilder, blev inte så många för ja tänkte inte ens på att ta kort.
Har inte skrivit här på ett tag internet segar så fruktansvärt och har till och med varit utan internet men nu börjar det bli bättre.

TRÅK VÄDER

jädrans vilket tråkigt väder de är på detta sommarlov, känns inte ens som det är lov. jobbat idag igen , och förlåt för kass uppdatering . snart är det iallafall midsommar och det ser jag fram emot hoppas på bra väder. för övrigt så känns ingenting bra...

LÅNGKLÄNNING


i veckan har ja köpt min första långklänning, kan inte säga något annat än att de är as skönt at ha en att bara strosa runt i.

SATURDAY

Var ett tag sen ja skrev här. Har haft annat för mig, jobbat, softat, lekt med rebecca, ridit ja lite såna saker. Känns inte som att det är sommarlov jag har inte ens badat än, känns för tääskigt! Gårdagen bjöd på heldag med rebecca även skedning inatt, får se va dagen/kväll bjuder på . nu ska ja övningköra in till stan iallafall.

TISDAG

sitter hemma hos  älsklingspontus just nu, ja sminkar mig och han duschar. vi ska snart dra t joans för lite käk sen ska jag träffa rebecca och sola lite. efter det ska ja till humlegården för inskolning blir kvar där till nio ikväll sen är det bara att sova och gå upp klockan sex i morgon, buhu.

Grattis till min ellenkrokodellen som fyller 18 idag, kommer firas i morgon på harrys. <3

KLASSFEST







lite bilder från forssjö i fredags, blev en trevlig kväll med klassen.

SOMMARLOV

Ooohyes idag har ja fått sommarloooov och de känns för jävla bra även fast ja börjar jobba redan på måndag, ångrar lite att ja ska sommarjobba hela sommaren hade inte direkt skadat med lite ledigt. 
Men iallafall idag har jag firat min kusin som tog studenten idag. Jag längtar som satan i gatan tills det är min tur.
Nu ska jag ta och fixa i ordning mig och sedan dra i väg till majsan!

FRIDAY

Kom hem från skolan för en stund sen skönt att sluta tidigt, vi hade cabaré för 3:orna och det verkade vara uppskattat.
I morgon är det skolavslutning och det är sjukt hur snabbt tiden har gått, men de ska bli skönt med sommarlov.
Ikväll så skulle jag egentligen till morfars grav för han fyller 80 år idag men nu vankas de klassfest i forssjö så drar dit istället, hoppas på en trevlig kväll.


BAL PÅ SLOTTET

igår åkte jag, rebecca och ellen till kesäter för att kolla på niornas bal, alla var jätte fina. Efter det så plockade vi upp antonå och pg så drog vi hem till mig för lite pizza käk och smoothie.
Sen kom även patrik och antonp men de drog ut och fiska lite, gårdagen var en mysig dag.







HALLÅ DÄR

Hallå där!
Har legat ute och stekt nu ett tag men har inte blivit någon nyans brunare så ikväll äre nog solariumet som gäller. Har kommit på att jag inte har något att ha på mig på skolavslutningen så jag och ellen tog en runda på stan förut idag men inget hittades, så får ta något som redan finns i garderoben tråkit!
Ne nu ska ja fortsätta stekaaa!

SOLIGA DAGAR

de senaste dagarna har bestått utav solhäng, god mat, fina vänner och valpmys. nu ska ja snart upp till mormor för grill och kubbkväll med moster och så kommer ja äta ännu mera god mat. tror ja drar i väg till vingåker lite senare, men får se. 


 


TORSDAG

skönt såhär med några lediga dagar innan sommarlovet känns helt undebart och behövligt! kvällen har bjudit på god mat och volleyboll med familj och släkt hos mormor. nu ska ja sova, morgondagen kommer bjuda på körlektion kl 09.45 alltså menas det med ingen sov morgon för mig, sedan ska ja vara hundvakt åt två valpar efter de blir party i bie hos carro tema crazy make-up, så nattinatti


1 JUNI

riskettan avklarad efter 3 timmar, var ganska så långtråkigt men nu äre klart. just nu sitter jag hos pontus vi gör inget alls , och funderar på vad vi ska hitta på brännboll/foboll och grillning vid vidåker är de som är på tankebanan just nu, men får väl se vad som händer.

RSS 2.0