22.44

Sitter här och funderar på vad för frilla ja ska ha i morgon, nu när klänningen är fixad. Har kommit fram till att ifall ja ska ha utsläppt så ska ja ha lockigt och om de ska vara uppsatt ska de vara slarvigt. Förra året hade jag uppsatt så de lutar åt utsläppt hår i år. puss

29 december

ppusselipuss snuttegull

happy birthday

idag fyller min mamma och morbror år, så här hemma har de bjudits på paj och annat gott. riktigt mysig kväll!

28 december

dagarna bara rullar förbi och känns som ja inte gör något vettigt, men det är väl så det ska vara att ha lov så jag klagar inte på de. igår var jag och hälsa på mina två små kusinbarn Milo och Mattheo de är bara för söta. bilden är tagen i somras på lilla mattheo. idag ska ja in till körskolan lite senare sen hämta ut mina grejer från nelly och hämta ett par jeans från jc. ikväll blir de mys med älskling.

måndag

tja tjaaaaa,
julafton spenderades i Katrineholm hos familjen Holm, ja fick massvis med fina saker och är jätte nöjd.
I går så var ja med pontus familj hos hans syster där vi åt och drack gott, spelade ett jätte roligt spel som jag var bäst på! Eftersom blåsten Dagmar ställde till med hyss igårkväll så låg de träd på hela vägen när vi skulle åka hem, så vi icke kom fram men de löste sig till slut. Nu ikväll har ja och mamma varit på bio, the girl with the dragon tattoo tror ja de hette den var kalas bra! nu ska ja inta sängläge och kolla love and other drugs, kärlek till den filmen!

dan före doppardan

Halloj!
idag äre dagen före julafton, om ja längtar. Som precis varje år dagen före julafton så kommer ja ha svårt att sova för det pirrar i magen även fast ja är 18 år, jag har världens julkänsla och älskar allt med julen! Har gjort tre sorters julgodis med mamma idag, även hunnit med att bjuda mormis på lite julkäk, fika och hunnit klippt min broder. Ha en kalas bra jul nu kamrater!

norrköping

Fick äntligen det efterlängtade jullovet idag, känns så skönt att kunna säga att det var sista gången ja va i skolan för i år! Mamma och jag har varit i norrköping hela dagen och strosat runt i massor av affärer, en tröja, mobilficka och några julklappar fick följa med hem.
I morgon vankas det jobb 7-16 jag startar inte lovet med någon sovmorgon, skönt lollo!

JULMYS

hallå där,
ikväll bestämde mamma och ja oss för att klä granen fin blev den oxå så duktig som vi är. nu är nästan allt klart till julen bara julgodis och två julklappar som fattas så nu måste ja sätta lite fart!
& ja vi har glömt tände de sista ljuset! hörs

take care

nu har ja äntligen helg efter en ganska slö vecka i skolan. kvällen bjuder på bowling och mat med pontus släkt och morgon dagen bjuder på kryssning bland vågorna, hoppas ja ej blir sjösjuk! take care

11.12.15

Sitter i skolan och har projekt och ledarskap, ja lina viktor och ellen har fastnat och vet inte vad vi ska göra. Senare idag ska ja och ellen sola och gå på stan för att leta julklappar, låter fint i mina öron

take from me

Min klass har skaffat klassblogg nu tills studenten, de är tänkt att vi ska skriva i den varje dag alla i hela klassen och lägga ut bilder på de vi gör. kul att ha som minne när vi tagit studenten. så kika in vettja det finns allt från charader till fula bilder på oss.
http://op3ab.blogspot.com/

14.december

hittade massor av fina armband på kyssjohanna.se bl.a de här på bilden över. ett litet julklappstips

new haircolor

Ellen har varit här hos mig idag och kletat i lite färg så min skarv i hårbotten försvann, var inte bara skarven som försvann utan hela håret fick ny färg. ja bjöd ellen på oboy och knäckormackor de tyckte hon om kan ja säga. Just nu ligger jag i sängen och kollar på tusenbröder, jag älskar tusen bröder. pussss

måndag

Det är måndag, ny vecka och inte alls långt kvar till julafton. Jag har gjort om min önskelista ett antal gånger då det kommer nya saker ja önskar mig hela tiden. I morse gick min plattång sönder så då fick ja en till sak att skriva på önskelistan. Jag ligger efter med alla julklappsköp, har inte köpt en enda julklapp!

tredje advent

halloj!
landade här hemma runt två idag efter en hel helg hemma hos patrik med ett gäng galna killar. I fredags var det fullt hus hemma hos patrik, vilket var jätte kul! i tisdags var ja i Stockholm med min klass vi var på Hair men innan det så hade vi fyra timmar att strosa runt i staden, nej nu ska ja fortsätta att titta på familjen addams! hörs

första december

idag har ja och min klass varit i stockholm på mässa, var fullt med montrar med olika plugga vidare utbildningar. jag träffade på rebecca där så vi sprang runt bland alla montrar och tog olika informationsblad. på vägen hem var det kogänget och sång som bjöds på bussen.
Nu håller jag på att över på mitt tal till muntliga nationella i morgon.

RSS 2.0