måndag

ledig idag de behövdes verkligen super skönt med sovmorgon. nu sitter jag här hemma och försöker fatta va ja ska snacka om i morgon på muntliga natonella provet i svenska. kan ju säga att varken svenska och muntligt är min starka sida, men de känns ju kul. hörs

talk that talk

ohyes igår klara ja mitt omprov i matte, super glad lollogirl!
igår hitta ja även en klänning som ja vill beställa till nyår ifrån nelly, idag när mamma och ja skulle beställa den så va den ju såklart slut och det är alltid så när jag hittar något jag vill ha. För övrigt har jag bakat med ellen, fredrika och anki vi har bakat fyra plåtar med kakor till på lördag då skolan ska ha öppet hus. nu ska ja se film och gosa ner mig i sängen.

22/11

sitter här med matteboken och försöker blir smartare och fatta vad procent går ut på, om ja lyckas får ja se i morgon då ja ska ha prov. har skrivit en ny önskelista alldeles nyss, saknar min fina kille ponticus. bjur på en bild så ni får se hur söta vi är hihihi

pomeranian

så söta de små tussarna, ja vill ha en!

Måndag

hejhej hallå, idag är de måndag och ny vecka och dagen har inte bjudit på något speciellt bara en massa plugg.
i fredags så lekte jag med ellen och josefin, ja färgade ellens hår rött skit snygg blev hon. vi käkade även tacos och kikade på idol, i lördags var ja på joans sedan blev de filmmys hemma hos tom med linn, pg och tobbe.

17 november

haft nationella i svenska idag och efter det slutade vi , då slog ja och mina klassisar till på venezia och käka pizza. Nu ikväll har ja tittat lite på nyårsklänningar, skor och studentklänning och ja har hittat nyårsklänning och skor men ingen studentklänning..
Nu har jag och mamma nyss gjort cheesecake och ja ska snart lägga mig och titta på film.
puss

O.P.I

Sprang förbi åhlens igår köpte dehär tre nagellacken, just nu har ja på mig det glittriga och det är finare i verkligeheten än vad det är på bilden. De kosta 150 kr styck men sitter jätte bra och flagar inte bort som andra nagellack gör.
Just nu sitter jag hemma ska snart plugga lite till nationella provet i morgon, sen kanske ja åker till vingåker till min lilla pontus.

klassfest

som sagt hade lina klassfest igår, vi va nog inte ens halva klassen. Men hade kul med de som var där, vi bestämde oss för att dra till harrys och ja kom inte ens in så ja fick åka hem.
Nu sitter ja hemma och kollar på idol, ska ta tag i lite plugg senare och bara ta de lugnt!

11.11.11

ikväll bär de iväg till fina lina för klassfest, hoppas på en galet kul kväll.

10 november

dagen frilla, sitter i skolan och har projekt och företagande. klockan halv fyra är de mössprovtagning!

ricinolja

som sagt köpte ja ricinolja igår som ja ska ha i håret 2-3 gånger i veckan och ska sitta i 30-45 min, detta ska tydligen göra att håret växer snabbare och kvaliten på håret ska bli bättre. ska testa det här ett tag och se om de fungerar, testade första gången idag och oljan var väldigt tjock och var svår att få ut.

good feeling

nu ska jag snart iväg för mys hos min pontus, sprang förbi apoteket förut idag och köpte en olja som ja ska visa er i morgon den ska tydligen få håret att växa snabbare. 


6 november

i helgen har ja bara tagit de lugnt, ja har hittat hur min balklänning ska se ut, haft filmkväll med linn, tom och pege, ätit kalkon och fira farfar som blev 92 år idag. i morgon drar skolan igång igen känner mig varken redo eller utvilad men ska bli kul att träffa alla igen efter fyra veckors praktik och en veckas lov.

fredaaag

igår hängde ja med rebecca vi var ute och gick/sprang hon vill verkligen ta dödens på mig, träningsvärken idag är inte att leka med och ja jag är otränad. men men så söt som rebecca är så hade hon köpt med sig lite räkor och cola så jag fick belöning efter mitt träningspass. vad som händer idag har ja ingen aning om sitter fortfarande i pyjamas och morgonfrilla. hööörs!

facelook

bjur på dagens facelook, ska snart fara in till staden för att käka på c&l med mina klasskompisar riktigt mys eftersom vi inte träffats på nästan fem veckor.
pusselipusss

november månad

nyss kollat på en super sorglig film a little bit of heaven, usch för att ha cancer.
idag har ja hängt med rebecca vi har käkat på joans, solat och vart på factory och testa jeans.
ja gillar att ha lov

RSS 2.0